29 augusti 2008

Hej hej hej hemskt mycket hej. Idag är det en sån där dag som är helt underbar. Ska festa med Malena hemma hos D :D. Vi har alltid så jävla kul när vi festar tillsammans. Jag ska nu gå o hitta något att ha på mej ikväll men uppdatering kommer senare.



Ciao ciao <3

;P

Det går ett tag mellan  gågerna då ja skriver men de e så mycket nu. Sedan sist har de hänt mycket. Jag har börjat skolan igen så nu är man en del av Bf2b :D, jaghar träffat Daniels pappa för första gången, mycket trevlig man måste ja tillägga och en hel del mer har hänt. Idag fyller D:s bror Bekim 15 år så vi ska dit, många grattis till honom :) efter det ska vi till Branning på fest med Fredrica och hennes nya pojkvän :) förhoppningsvis går det bättre än det gjorde sist vi festade med dem :S

Skolan går väl inte som någon dans på rosor direkt :( Ja skulle verkligen börja skärpa mej detta året men de e så jävla svårt när alltär så f*ttigt, betyget i svenska A kommer bli IG eftersom ja "inte" har lämnat in ett arbete, men sanningen är den att ja har lämnat in detta förbannade arbetet tre gånger men kärringen är totaly lost. Sista gången skickade ja de till hennes mail men tillochmed där hittade hon inte de för att de hade kommit bort :@ GAAAH ja blir så arg!

Tacka Gud för att vi ska hem till Eva idag. Ja har faktiskt aldrig träffat någon kille vars föräldrar e snälla och trevliga mot mej, ja menar titta på Git och Helena, hur trevliga var dom på en skala? Svar = 0. Jag blev så glad när ja lärde känna E, när ja kom hem till mamma började ja faktiskt gråta för att jag var så glad, mamma var också glad för min skull för hon vet vad G och H har sagt och gjort mot mej och Daniel B har aldrig sagt något. Jag var sexton, dom var 43 och 23 och gaddade ihop sig mot mej, så att träffa E som är så snäll alltid, de va rena paradiset, de låter kanske löjligt men G o H va fruktansvärt taskiga o sa väldigt kränkande saker till mej så de e faktiskt så jävla bra nu!


Nu skaja jumpa in i duschen, men ha de så bra alla :)


Ciao ciao <3

-_-

Fy tusan vad det har hänt mycket sedan sist ja skrev! Ja har både klarat mej ur en väldigt svårartad bakfylla, varit i malmö med malle, ätit middag med stina o philip hemma hos mormor och morfar m.m m.m. Som sagt var ja i malmö med malle igår, mkt trevligt. Vi hade lite problem med att hitta till ibis hotell o alla busschafförer va minst lika förvirrade som vi, men vi kom fram iallafall. När vi varit där åkte vi tillbaka in till centrum, där åt vi o sedan shoppade vi en massa skojiga saker ;) Alla stod o kollade på kartor men inte vi för vi hade minsann GPS med oss hehe, vi letade efter en mycket speciell affär i typ en timme, vi gick genom hela malmö men de va helt klart värt det när vi hittade den. När klockan var fem åkte vi hem totalt utmattade. När vi kom hem till hässleholm gick ja till daniels mamma för han va där, där somnade ja på soffan, de va skönt. Sedan gick vi till min mamma o då blev ja helt jävla sjuk i huvudet, ja blir sådan när ja inte träffat min mamma på ett tag. Ja låg på golvet o bara garvade i typ en timme :S. Mycket mer finns inte att skriva. Fast efter festivalen ska ja skriva mer.


Jag vet att det inte är min business menja blir så ARG!


Ciao ciao <3

RSS 2.0