jobb

sitter på jobbet nu =/ de suger, jobb en fredag de e inte riktigt min grej... men men ja överlever det :) som tur är iaf.


imorgon e de lördag o de gillar vi !


nej nu ska ja göra vad ja kom för, jobba.


OVER AND OUT






GÄVLE !!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA FUCKING ÖVERLYCKLIG !
Jag o Caisa drar till Gävle vecka 16, o vi drar dit för att stanna 6 veckor. Så jävla BRA !


Det var lätt det bästa telefon samtalet jag har fått ever :)

LÄNGTAR IHJÄL MEJ ! VILL ÅKA NUNUNU NU ! :)


shit va vi ska röja där uppe, vi ska ROCKA röven av oss !









LÄNGTAR



Anonyma kommentarer uppskattas ej !



svineri, fylleri !

torsdag, torsdag torsdag torsdag, smaka på ordet en stund... visst inger ordet torsdag en gnutta hopp, det betyder att det börjar närma sig helgen o man drar en suck över att ännu en hektisk skit vecka är över... Det är lycka det !

Idag ska jag ta sprutan mot det däringa svineriet som hela världen håller på med. Jag hatar det ! jag hatar sprutor ! och jag hatar att jag måste ge med mej !


Imorgon blir det jobb sen hoppas jag på fylleri med mina vänner på lördag :)



för övrigt tvättade jag hela natten och är jättetrött men ändå helt överlycklig :)




JAG ÄR FULL PÅ ENDORFINER, FULL PÅ LIVET !





   

bad romance

idag är det onsdag. onsdagar är tråkiga !

hade sovmorgon idag så börjar 10.10... skönt :)

jag  ska till sjukhuset i kristianstad idag, ska snacka vett i dom så dom tar bort mina mandlar. Sen blir det tjejgruppen ikväll... vi ska kolla på film så det blir nog bra.


nu ska jag gå ut o röka sen leta upp Falk :)









You and me could write a bad romance




hem gång

sitter i datasalen i skolan där jag har tillbringat typ 2 timmar för att jag har väntat på Nicolina som slutat nu. Snart ska vi gå hem till mig o det blir nog bara chill....









skriver imorrn


pk rn

då försöker vi igen...

jag skulle ju skriva innan om mina älskade minnen men internet la av så jag försöker igen....



tänkte på mitt liv innan, det har varit bra o dåligt, underbart o hemskt, sorgset o glatt men mest av allt har det varit helt  FANTASTISKT ! Jag  skulle aldrig vilja byta ut mitt lliv mot någon annans, aldrig.


Jag har många minnen, bra som jag aldrig vill glömma, dåliga som jag bara vill få bort från hornhinnan. Men ändå, det är alltid minnen. Alla mina favorit minnen är med en o samma person, med Caisa. Det finns så mycket vi har gjort tillsammans. Dansat på skolavslutningen, legat o kollat på stjärnorna i snön på väg hem från Qbar, festat med alla möjliga sorters människor, tyckt synd om oss o svurit på att vi aldrig mer ska dricka, skrattat o gråtit. mest skrattat som tur är. Det är tack vare Caisa som jag lärt känna en massa underbara människor :)

ILY Girl ♥

 

Minnen med Nicolina, som jag bara känt ett tag men det är ändå minnen o fler kommer ddet att bli. Tack vare henne har jag oxå lärt känna o träffat några av de bästa o roligaste människorna jag vet.

Du e bra tjejen, vi e bra !


Men det finns en bunt minnen som jag aldrig aldrig aldrig vill glömma, varken de bra eller de dåliga. Det är minnena med min älskade o saknade Sara. Det kommer alltid finnas minnen o fotografier, men vi kan aldrig skapa nya.

ja saknar dej ♥


helvete !

precis suttit här o skrevit världens jävla längsta blogg inlägg om alla mina underbara minnen o internet bestämmer sig för att lägga av !


Irritation.se, jag som var så jävla glad innan !





pardey :)

pardey i goda vänners lag :)


jagnicolinajonasandréochjohan :)





1 november

idag börjar den första av de fyra k*k månaderna på året =/

vaknade vid halv tio o gick ut en lång runda med Bella, de var faktiskt skönt. När jag kom in blev det frukost framför tvn. Caisa kommer in till stan vid halv två, då kommer hon hit så  ska vi gå en runda med Bella innan ja tar tåget till pappa 20 i 3, Nadja fyller ju år på tisdag så vi ska fira henne med pappas sida av släkten idag.


nu ska jag ta ett bloss sen blir de hopp in i duschen



PUSS

RSS 2.0