natti natti (S)

Nu ska Ronia gå o packa till imorgon sen blir de att nana. Måste ju vara utvilad imorgon så ja orka FESTA med lovely Falk ♥





Natti natti (S)









Ciao ciao <3

hmf

Ja saknar dej!







SCREW YOU!

Oh Romeo where do you have your Juliet? Oh Romeo where do you have your girlfriend?

Då sitter man i skolans bibliotek med Falk o ska skriva en jämförelse mellan Hamlet o Romeo o Julia. Det går ju sådär... Vi sov nämligen under visningen av R o J. Men vi får göra vårt bästa (A)



Senare idag blir de chill med vän... hoppas ja iaf annars blir de iaf chill själv.







update kommer la senare.





Ciao ciao <3

time for my beauty sleep.

dax att nana efter en fullspäckad o stressig dag, de behövs en varm säng nu!!







Sleep tight my friends.








Ciao ciao <3

fullspäckade torsdag.

Idag står det mycket på schemat. Gick till skolan vid halv tio, hade en kvarts lektion, gick ner till kulturhuset för att sitta på nån Über tråkig föreläsning (de va ingen föreläsning men kommer inte på ordet ja söker), "lunchade" med Malin o Frida på stan, åkte ner till Hässleholmsgården för att gå på ett studiebesök. Nu sitter ja här hemma, har slängt i mej lite nudlar o ska strax ner till staden igen för att ta bussen till nästa studiebesök.








För övrigt har det varit rån o rånförsök i lilla Hässleholm idag. En kille försökte råna tre banker, varav han misslyckades med två av dem, den tredje fick han lite pengar med sej från. Den där killen måste  varit påtänd eller något. Så värst klipsk va han iaf inte. Stort polispådrag har de varit i centrum iaf. Undra just vad ALLA kommer snacka om i plugget imorgon? ;P


Nu ska ja dra ner till Hlm gården ännu en gång o gå på studiebesök.








Ja vill oxå ha en OPTIMUS PRIME mask xD







Ciao ciao <3

onsdag kväll...

sitter här i brorsans rum o skriver ett inlägg o slänger i mej nudlar o gurka. Har nyss kommit hem från "the girlie day" med Caiisa. Vi har badat o simmat ( 15 längder á 25 meter)  (a) duktiiga vi :D, efter det stack vi en runda till lindex o sen gick vi och solade, skööönt :) 







Nu ska ja äta färdigt sen ska ja hoppa in i duschen, sen blir det krypa upp i soffan o äta våfflor :)  MUMS.


Sometimes, I miss you. I really really do!


Ciao ciao <3

-.-

Sitter i skolan o fixar med ett arbete o ska träffa Caiisa om tre minuter eftersom vi ska på ett möte (sort of) o samtidigt försöker ja slänga ihop ett inlägg så ja e lite stressad!!!








Dagen ser ut såhär; På möte med Caiisa, till stan o inhandla lite nödvändighetere, till badhuset med Caiisa och göra iordning i garderoben. ååååh I want a walk-in closet.





Ciao ciao <3

mååååååååååååndag...

måndag = långdag. Ja de hörs nästan på namnet att måndag ska vara den längsta o drygaaste dagen i veckan! Vem fan va de som döpte veckans första dag till något så dumt som måndag? Ja menar lyssna på onsdag eller fredag. De har en fin klang på något sätt, men mååååndag, direkt vet man att allt  hopp om den kommande veckan rycks bort eftersom dagen börjar med en sådan fitt dag som måndag!





Ja e ju då tvungen att uppdatera min blogg en dag efter men de har ni kanske märkt! Mitt internet hemme funkar inte =(  så ja får låna min brors dator i typ fem min om dagen, om ja e riktigt snäll så kanske tillochmed ja får sitta  framför burken tio min. Så då harr ja inte tid att skriva ett blogg inlägg eftersom ja har rätt mycket annat som måste skötas oxå.  Så ja får skriva mina inlägg i skolan, så ligger det till iaf.










Idag har jag tvättat mina kläder och städat mitt rum, det behövdes verkligen. Tyckte jag iaf, ja höll på att få panik.  Skönt att ha det gjort =) sedan var jag nere i stan o köpte mej en semla o betällde tid för klippning för de e ja värd =D  Så på fredag rycker barret ( eller ja önskar iaf att ja hade vågat klippa någon snygg  friss men ja e ju så feg o rädd att mitt hår aldrig växer ut igen).




Ciao ciao <3

söndag..... bakis, bakis, BAKIS!

Hugedamej! Bakis som tusan e man idag då ja, ja har enbart mej själv att skylla. Tyvärr ;(. Gårdagen var hemskt lyckad o de känns att man va ute kan ja berätta. Sviter från yesterday; ryggont ( 10 ggr värre än i vanliga fall), ont i hö fot ( ja haltar fram o e helt säker på att ja kommer avlida om ja inte amputerar fot jävlen), HUVUDVÄRK o illamående. Men ja antar att de e så ja förtjänar att må =/

Ska resa mej ur bingen alldeles strax annars får ja väl liggsår oxå som pricken över i:et, ja måste ner o sola för idag känner ja mej ju blek om något.


Ha en bra  kväll alla ni som kan, ja ska göra det bästa av situationen.


Ciao ciao <3

fredag (update)/lördag

Lördag; idag blir de överraskningsfest för Palle som har fyllt 40 :D så först ska ja upp till sven sedan blir det cats vid åtta. Mycket trevligt :D


Update; Kvällen slutade med en väldigt drunk Ronia som hade världens bästa kväll med mamma med flera. Efter ett tag på Cats kom Frans, Bujar,Niklas o Gertrud. ( förstnämd var ju på så underbart humör....yeah right!) när vi (ursprungs gänget, alltså jag, mami, Palle, Sven, Gösen, Johan och Snövit) hade ätit och druckit klart på Cats tog vi en taxi  till Wishbone. Mycket trevligt måste jag säga. Stannade där någon timme sedan  bar det av till Qbar. Vid 3 gick ja, mami o Palle hemmåt, de va en mycket intressant hemfärd måste jag  säga. Stannade till vid korv Eriks o beställde natta mat sedan fortsatte vandringen mot Stobygatan 16 o min säng. Väl hemma SLÄNGDE  ja i mej maten sen gav ja mej för denna kvällen o gick o la mej.








Fredag (update); När ja kom hem färgade ja håret på min ena bror o sedan gjorde ja mej själv iordning för att åka till Vinslöv o träffa Jim :D Vi stannade ett tag sedan blev de tåget till Hlm o Qbar. Kvällen slutade med kebab på Fred o company.




Ciao ciao <3

Skolan....

Sitter o funderar på vad ja kan skriva om i detta arbetet som ja inte har en aning om vad de handlar om ens :S kom in i en grupp idag eftersom ja missat tre av dessa lektionerna... Nu slutar strax lektionen o ja har skrivit en o en halv rad.




Update om dagen när jag återvänder till hemmet vid 13.00




Ciao ciao <3

Torsdag...

Idag har jag varit hemma från skolan, har känt mej hängig, febrig o bara ont i hela kroppen. Men ja vet ju vad det beror på nu så imorgon återvänder ja till sötungarna i BF2B :D Jag sov till klockan va typ 2 sedan gick ja upp och åt frukost med mamma o sedan dess har jag suttit framför denna burken och gjort i ordning bloggen och lite så.


Nu hade ja tänkt hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen så om ja har tur vaknar ja riktigt utvilad imorgon :)




Caiisa, it´s you and me darling



Ciao ciao <3













Onsdag...

Kort dag o när ja kom hem låg mamma i sin säng o försökte sova rätt jetlagen. Ja kastade mej i hennes säng o började gråta, GUD vad ja har saknat henne. Åk ALRIG så långt bort så länge igen! Vi åkte till Donken o käkade, sedan släppte mamma av mej hemma så ja gjorde me iordning o plockade ihop mina papper för att sen rusa iväg till ännu ett studiebesök på HIF Klinten.





Ha en toppen kväll.




Ciao ciao <3

Tisdag..

Dagen till ära har ja varit på studiebesök, varit hos tatueraren o hittat ett möjligt alternativ till min o Caiisas vänskaps tatuering, städat, tvättat, lagat mat o varit ute o sprungit o än finns det mer att göra. Puh. Idag blir det verkligen att gå o lägga sig tiiidigt, har inte kommit i säng innan klockan 00.00 de senaste två veckorna o därför heller inte gått till skolan innan klockan 10.00.


Imorgon kommer Mami o Palle hem från Miami. ÄNTLIIIGEN! Undra som flundra om gäddan är en fisk?! Undrar just om mamma har köpt något fint till lilla mej (a)


Nu har Nadja o Malena lagat kvällsmat så nu ska ja käka sen blir det bingen för min del. Potatis, köttbullar o brunsås, MUMS



Ciao ciao <3


åt helvete med himlen

You can have whatever you like!


I helvete heller! Inte ens en så bra vän kan man ha utan att bli sårad!

Jag borde vetat bättre när jag släppte in dig i mitt liv! 



She got the look of a moviestar and the smile of a princess


Åt helvete med himlen!




ILY and you know it



Ciao ciao <3
 

Segt..........

Mååååååååååååååååååååååååååååååndag, ja precis så lång har dagen kännts fast ja slutade vid 11.




Ciao ciao <3


Hmm... en funderare?!

Idag är det söndag vilket innebär en dag till måndag vilket betyder;; tillbaka till helvetet! Allt blir som vanligt igen. Skola, kurator besök, äcklig skolmat med mera med mera. Men ja får iaf träffa sötungen Caiisa ♥   Idag har varit en sådan tråkig skit dag rent utsagt, bara suttit hemma med en längtan att min underbara vän ska höra av sig så ja får prata av mej om allt, känns som om han ändå är den ända som förstår.          - Jag är så glad att ja har just honom, att ha någon man kan lita på till hundra procent betyder otroligt mycket.


Men är det egentligen så bra som vi tror att ventilera allt till någon eller ska man hålla tillbaka lite för att inte såra någon?

Det får avsluta dagen, ta en funderare på om det är bra eller dåligt ^^ o skriv en kommentar o säg vad du tycker.



Ciao ciao <3


Rensar lite bland mina vänner, på bdb, facebook, msn o IRL så om ni aldrig hör av mej eller om ja aldrig e online så e de kanske just dej ja har valt bort! Deal with it!

Nu är ja riktigt trött på alla människor som uppger sig för att vara något dom inte är. Att man kan sticka någon så djupt i ryggen?! Jag förstår det inte... Men jag har tröttnat nu! Jag vet vilka mina riktiga vänner är o vart jag har dom o de e allt jag behöver. Ni andra, sorry ni sabbade det!


Till er som är mina riktiga vänner,  - Tack för att ni finns!

Det finns givertvis de som är något alldeles extra som ja umgås med mer än med andra men alla betyder oerhört mycket!


You two, you know who you are. I love you like hell ♥



Ciao ciao <3

happiness back and forth

Idag har jag varit hos pappa, det vart kul har ju saknat honom o lillsyrran så! Har inget att skriva för just nu är det inte så mycket possitivt =/



It will never be the same agian thoug we are holding on to each other. ♥



Ciao ciao <3

Attityd problem?!

Denna dagen har inte varit något vidare direkt, jag har varit på dåligt humör, varit irriterad och haft huvudvärk =(  undra om det är rökkningen som gör sitt... hmmm. Hoppas innerligt att det blir bättre väldigt väldigt snart för jag står snart inte ut med mej själv längre! När klockan ringer  på morgonen o ja slår upp ögonen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta så mest  av allt vill ja bara dra täcket över huvudet och somna om men jag har lovat mej själv att ja ska börja sköta skolan och då e det ju bra om ja börjar gå till skolan till att börja med. Så fort ja kommer till skolan är allt bra för ja träffar alla sötungar, framför allt Caiisa ♥ men såfort en lektion börjar ( har inga lektioner mer än svenka B o mentor med Caiisa längre) så går kraften ur mej. Och vi ska ju intee tala om när ja kommer hem, då e de bara kaos. Ja försöker att inte vara otrevlig mot dom här hemma men har en känsla om att ja e de ändå.




Ja saknar mamma så fruktansvärt mycket, nu när ja mår såhär behövs hon verkligen!







Det går bra att sluta röka. Visst ja känner suget men ja hoppar hellre över. Statusen nu; Glad att ja kommit såhär långt men var de verkligen nödvändigt att behöva må piss oxå?



Ciao ciao <3

söndag

Idag har ja verkligen haft problem med mitt humör! Usch vad jobbigt allt e just nu



Ciao ciao <3


Lördag

Hej o hå.  Idag är det lördag... Inte vilken lördag som helst, nej det e världens tråkigaste lördag. Bara sitta hemma o glo in i väggen för att Jack o André e hemma eftersom mami o papi åkte till Miami igår så dom måste "passas". Dom kommer ta kål på mej! Tur att Malena också är här.

Igår va en helt vanlig dag fast ändå inte, Det vanliga var att det var skola och att ja kom försent. Det ovanliga var att det blev ett jävla bråk mellan mej o Caiisa mot en annan brud som är så jävla feg att hon måste skicka en massa annat folk på en o vågar inte stå upp för sig själv. Så jag var ju måttligt arg om man säger så. Senare kom Frans upp till skolan för han hade en present till mej... gissa vad?! Nicotin tuggummi hehe, Tack så mycket hjärtat :) Efter skolan gick jag hem o där hämtade Frans mej sen körde vi till förmedlingen o lite sådan ärenden sen hem till honom för att han skulle duscha o sedan till Hodet (Niklas). Jag gick hem o då var Elo (Elias) här, mycket tevligt. Vid tio gick jag upp en runda till Hodet men att sitta där nykter var inte så kul så ja gick efter cirka en timme.

Så har det sett ut.





Då var det det här med att sluta röka; Det går  relativt bra, de går inte jättebra, för e ja arg eller något så vill jag verkligen röka, men jag tuggar tuggummi istället. Men det går ändå bra för att jag är inte rök sugen mellan mina raseri utbrott så... Frans gullet köpte tuggummin till mej igår, utan dem vet ja fan inte om det hade gått.
så statusen för närvarande lyder som följer; Rökfri 53 h alltså 2 dygn o 5 h o ja håller på att DÖ.



Ciao ciao <3


-.-

Nu har det gått 28 timmar o 30 minuter sedan ja rökade sist :) o inte ett dugg sugen e ja heller ;)

9 & ½ h

Nu har ja inte rökat på nio och en halv timme o det börjar kännas jobbigt. Kvällskaffet är igång satt o ja ska sätta mej i soffan o ja kan inte gå ut o röka. But I am strong, I can do it.



Ciao ciao <3


8th january Quit smoking day, I know I´m going to make it!

Idag började skolan, det vart lite segt för att mitt nya schema är inte att leka med, men det va givetvis kul att träffa alla sötungarna i klassen :) Strax kommer Linus :) shit vad skoj, har inte träffats på sååå länge, min bästus :) jag har inget mer att skriva för tillfället men update kommer nog lite senare.



BTW; Idag har jag betämmt mej, kors o tvärs betämmde jag mej för att nu, NU är det dax att sluta röka. Tiden är inne, det känns verkligen super rätt just nu. Kan det vara för att jag velat så mycket fram o tillbaka nu ett tag? Hmm, en sak e säker iaf, att jag får det stödet jag behöver, jag vet att någon tror på mej o stöttar mej i varje steg jag tar, både fram o tillbaka steg. Det betyder mycket att ha någon som finns där för en vare sig man  lyckas eller ej. Men jag ska bannemej lyckas! Jag vill inte röka längre, det e så onödigt, det luktar, det kostar pengar o framför allt. Det förstör mitt underbara liv, min kropp o mer därtill. Sist gick det inte så bra men då hade jag heller ingen som stöttade mej, jag tror att det i slut ändan hänger på det när man väl har motivationen. Iaf i mitt fall. Jag kommer att föra en liten "sluta-röka"blogg eller vad man ska kalla det här inne, så det blir ett vanligt inlägg o sedan "sluta-röka" inlägget. Så ni kan följa mej hur det går o så om ni har lust.


Tack för att du finns, du anar inte vad de betyder för mej att du alltid ställer upp o alltid stöttar mej. You are so great.



Ciao ciao <3


sista dagen på jullovet =/

Idag är det sista dagen på jullovet o ja vill få ut något av dagen i allra högsta grad! Ja vill så gärna sticka o bada på qpoolen men de e ju ingen som vill bada med mej :(

Idag blir det att sola iaf o helst skulle ja gärna träffat friend en runda men han slutar inte jobba förrän halv tio... hmmm ja får försöka övertal syrran att följa med mej o bada.

Ciao ciao <3

tisdag kväll.

Nu sitter ja här o slappnar äntligen av lite iaf. Har tvättat ALLA mina kläder o stått i idag, oj vad ja e duktig! Egentligen har ja inte så mycket att skriva så ja bjuder på lite olika bilder istället. Enjoy :D







Frans o BuJar a.k.a Pölen und Pölish


blö

Jag o syrran, vet i fan om ja försöker mej på att le eller något men men



-.-

Jag är redan lite lurig där men vinet flödar.



-


Spegel spegel på väggen där....



..

Rönia 0 Caiisa


.


Again





Ronia


me and sis


Ronia med syster på julafton


haha


Ronia med styvpappa o en väldans underlig min


ronia med bror


Ronia med lillebror Adde





Ronia med Frans. Tyvärr lite bild


....

Lite underlig




Hey you ;)






Tjenixen






Man e som man e när man inte blev som man skulle.









Ciao ciao <3


lördag/söndag

Lördag: Tjejkväll hemma hos mej, trevligt trevligt. God mat o dryck o underbart sällskap! Vad mer kan man begära? Vid kvart i ett var det utgång mot Qbar. Trevlans. Vid tre gick ja o Caiisa hemåt o fasen vad lång tid de kan ta att gå den lilla biten men fan va kul de va! Vid fyra tiden kom vi hem o gick o la oss. Tack för en trevlig kväll tjejer! <3







Söndag: Dagen har varit väldigt lugn, bara tatt de chill hela dagen. Får se om ja ska hitt på nåe ikväll.





Ciao ciao <3

00.23

Nu sitter ja här o har kommit hem från vinslöv för cirka en timme o en halv timme sedan. Egentligen måste jag verkligen sova men ja e inte trött =/ ja som måste upp redan halv åtta imogon....urg. So much to do, so little time!


Morgondagens sysslor;

Städa lägenheten
Sola
Handla mat
Göra mej själv iordning
Med mera med mera.




God natt mina vänner, sleep tight and sweet dreams.





   






Ciao ciao <3


Do you let me feel what I feel?

Lost in a dream
I don't know which way to go
If you are all that you seem
Then baby I'm moving way too slow

Straight up now tell me
Do you really want to love me forever
Or am I caught in a hit and run
Straight up now tell me
Is it gonna be you and me together
or Are you just having fun

Time's standing still
Waiting for some small clue
I keep getting chills
When I think your love is true

I've been a fool before
Wouldn't like to get my love caught
In the slammin' door
How about some information, please

Straight up now tell me
Do you really want to love me forever
Or am I caught in a hit and run
Straight up now tell me
Is it gonna be you and me together
Are you just having fun

You are so hard to read
You play hide and seek
With your true intentions
If you're only playing games
I'll just have to say bye

Do you love me?!

I've been a fool before
Wouldn't like to get my love caught
In the slammin' door
Are you more than hot for me
Or am I a page in your history-book
I don't mean to make demands
But the word and the deed go hand in hand
How about some information, please.



Du är underbar vännen!


Ciao ciao <3

Fuck you all good night I´ll be just fine.

Stress, stress, stress o åter STRESS. Fan vad ja hatar att stressa! Idag är en väldigt hektisk dag. Ja ska städa, tvätta, förbereda tjejkvällen imorgon o kl 18 ska ja vara på ett kalas i vinsöv för lillkusinen fyller 12. Ja skulle egentligen stuckit o simmat o solat o se om ja hittar något att ha på mej imogon men ja hinner antagligen inte det =/
Men de blir skönt att ha det gjort iaf.

Jag vet inte hur allt detta med Daniel har påverkat mej men ja e säker på att de inte e positivt, ja saknar honom inte vilket är konstigt eftersom ja älskade honom så mycket. Men ja e inte mej själv längre o det skrämmer mej, de e precis som om ja inte vill vara den personen ja va när vi var tillsammans. Jaja allt blir väl bättre med tiden, hoppas ja iaf.





Var aldrig orolig vännen, de finns bara vänskap mellan oss. Har alltid gjort o kommer alltid bara att vara, de e ja nästan säker på! Ja känne starkt för dej, jävligt starkt men inte på fel sätt om man säger. Du är underbar!








Ciao ciao <3

1 januari 2oo9

Hej o välkommna till år 2oo9 första dag. Hur känns det? Jo de e mest bara gnäll! Huvudvärk, trött, hungrig osv.
Ja ville sova ut idag ju!! Vilken tur att de va ***** som väckte mej för hade de varit någon annan hade ja nog gått i taket. Jag har inte en aningen om vad som händer idag... förhoppningsvis ska ja leka lite med Frans-jäger, tycker vi kan hyra en film o sen slöa i soffan för då kan ja somna lite diskret utan att han märker de haha. De e bra att va hemma hos honom för de e två meter till pizzerian så ja e nöjd :D. Nej nu ska ja gå o byta från dessa mjukis byxorna till ett par andra sen får ja ringa Dreggel o se vad han gör. Ja uppdaterar lite senare om vi bestämmer oss för att hitte på nåe kuligt.



Gårdagen var sådär, min bror fick åka in till akuten för han fick en raket i magen =/ tur att de bara var ytligasår annars kunde det gått riktigt illa.

have a nice day mine shatz.


Ciao ciao <3

RSS 2.0