-.-

Im a free as a bird now, and this bird you connot change. Lord help me I cant change!


välkommen ut/vila i frid

har inte skrivit på några dagar men det har varit hel black out i mitt huvud. Dels har jag berättat för mina föräldrar att jag är bisexuell dela har jag mått jättedåligt  pga av min nära vän Lasses begravning som var idag.... Skönt att det är över iaf.



Nu ska jag iaf sova. Pusss på er ♥

natti

nu ska jag gå och ta natta blosset sen ska jag låsa och gå och lägga mej. Måste kolla allt en xtra gång ikväll eftersom jag är själv så jag blir grymt nojig att ja ska ha glömt låsa eller sätta av kaffe bryggaren och sådant.... så nu blir det en rund för att dubbel checka allting.



God natt och sov gott



Pusss ♥

luhr

har varit i sösdala och beställt  blommor till begravningen, de var jätte fina. Nu ska ja, mamma, Jenny och Lilith åka till luhrsjön och ligga och chilla på stranden. Det är inte strålade sol men det är ändå varmt ute. Nej nu ska jag fortsätta med vad jag ska göra innan vi åker.



Hörs sen


Pusss♥

vänskap

När kärleken kraschlandar, livet krånglar till sig och molnen hopar sig i tillvaron är det svårt att klara sig utan vänner
Är det fest i tillvaron blir det å andra sidan ännu större glädje om vännerna är där.

Och har ni tänkt på en sak?
Ingen har någonsin hört talas om olycklig vänskap.









Jag har!

I bingen nu med mej!

tänkte säga god natt för nu ska jag borsta gaddarna sen ska jag hoppa jämnfota i loppelådan. Håll tummarna för att jag knoppar in fort ikväll så jag sklipper ligga och glo upp i taket!



Pusss ♥

^^

Hej  hej...


Idag har jag tvättat så har inte haft någon tid att sätta mej vid datorn.... Efter tvätten åkte jsg, mamma ( som är bra igen:) och Elinore till luhrsjön och drack kaffe hos Lisa och jag och Elli tog årets första dopp i Luhr, najs som faen, det var riktigt skönt i vattnet och vi badade ändå vid halv åtta tiden. När vi kom tillbaka till stan stannade jag hos E så vi lagade mat, falukorv och makaroner :) det var riktigt gott och jag var svin hungrig då jag bara hade ätit en macka med jordnötssmör på idag. Man glömmer bort att äta, eller iaf jag, tycker att det är fruktansvärt tråkigt att laga mat till bara sig själv...  Nu sitter jag här och funderar på att lägga mej, grejen är bara att jag kan inte sova såhär tidigt och om jag inte går och lägger mej nu så kommer jag  sova hela dagen imorgon och det kan jag ju inte eftersom jag o Elinore ska sätta upp gardiner och åka till sösdala och beställa blommor till Lasses begravning som är på tisdag.

Jaja, det får bli att sitta här lite till...


Pusss



mami älskade mami

Go' morron


Min morgon började inte fantastiskt om man säger så. Börjar med att mamma ringer från köket och säger, kom till köket men bli inte rädd! Nähä, säg inte så då för vad tror hon jag blir, jo livrädd! När jag kommer in i köket sitter hon i kökssoffan som ett kolli och säger att vi måste ringa ambulans, då kan hon knappt inte andas, har smärtor i bröstet och delar av kroppen har domnat bort på henne. Hon kände det som om en klo kramade hennes bröstkorg så hon inte fick luft... När ambulansen kom och skulle ta henne på båren inne i köket bara skrek hon rakt ut för det gjorde så ont =/

När hon satt på båren inne i ambulansen brast det för mej, jag klarar inte av sådant. När jag ser någon åka iväg i en ambulans får jag en känsla av att ; jaha det var sista gången jag ser den människan i livet, eftersom det har hänt mej förr.... Så nu sitter jag här hemma och väntar otåligt på att hon ska ringa och säga att allt är bra.


Mormor är på väg upp till sjukhuset nu sen kommer hon hit!



Nu ska jag glo på 'Sjunde himlen'



Hörs sen


Pusss ♥


banan smoothie o film (:

Det har inte blivit så mycket bloggat idag men det tar jag igen imorgon :)


Tittar nu på two and a half men, älskar verkligen det programmet! Ska gå och göra en smoothie sen blir det att gå en runda och en film efter det...



Puss och god natt mina älskade vänner ♥


f-kassa

städar och dricker banan smoothie (:  




jag hatar alla jävla brev från försäkringskassan man ska fylla i och alla räkningar man måste betala från den dagen man fyller 18... blä!

10.50

morr'n, här är jag, jag har sovit cirka 3 timmar inatt och ändå är jag sjukt pigg...   Jag steg upp, helt inställd på att börja tvätt klockan 07.00 men på något konstigt sätt har jag klöddat til det i mitt huvud för jag har ju tvätt tid på onsdag, som varje onsdag! Fan med! Jaja vad ska man  göra?!



Jag ska snart gå upp från sängen igen och gå och göra frukost (: det blir nog äggmackor, kaffe och en banan smoothie :P




trevlig måndag på er.... Hörs senare skulle ja tro



Pusss ♥


sperma donerande poolar, inte illa pinkat det ni!





Jo antagligen va!!!    Men nu vet jag ju det, vill jag ha barn inom en snar framtid kan  jag ju alltid gå och bada på Qpoolen xD

äggmacka

blev så vansinnigt sugen på äggmackor för en stund sedan, hurtig som man är sprang jag ut och plockade ägg i hönsgården, satt igång att göra surdegs bröd, satt o tjärnade grädde till smör och grillade mackorna på grillen på gården.... YEAH right, ut i köket och snarare slängde i mackorna i rosten och skalade redan kokta ägg så var det klart. Men tänk om man hade varit så duktig och gjort sitt eget bröd och fått ny värpta ägg varje dag.... jaja nog om det för så duktig är jag ju inte i villket fall som men det var iallafall en god tanke och för jäkla goda äggmackor jag fixade till.... jag  har väldigt svårt att slita mej från datorn idag, undra varför det är så just idag?! Brukar ju bli uttråkad efter en kvart framför burken i vanliga fall.... lyssnar på musik på mtv och fan vad dåligt det är, de spelar ju bara samma låtar om och om igen. Jag saknar NJR, det kunde man lyssna på hela dagarna utan att bli trött på skiten....


Nu får bloggandet vara slut för idag, pallar inte riskera att datorn lägger av för tredje gången idag så jag tar det säkra före det osäkra.



God natt sötbollar


Pussss ♥

vad i allsindar är det som händer?!

Jag har nog gått och blivit tråkig?!  Iallafall om man ska tro blogg statistiken, den bara fortsätter sjunka =/ Vad är det som gör attt ni tycker jag är tråkig och slutar läsa?




I vilket fall som helst ska jag skärpa mej när det gäller uppdateringar (a). Just nu sitter ja på mitt rum och bokstavligt talat häller i mej Powerking och är sjukt popcorn sugen. Har suttit här nu ett tag och slötittat på en fillm på 5an samtidigt som jag har kollat runt lite på nätet. Jag funderar på att gå ut och gå en runda men det är inte så kul att gå själv så det får nog va så med det.... Men som sagt det är tanken som räknas :P Nej nu ska jag ta en lite paus från nätet och gå och göra en banan milkshake och sätta igång en film och chilla....


God kväll, skriver kanske senare igen...


Pusss  ♥

förändring.....

jag ska försöka ändra bloggen lite, eller en del, nu är den så tråkigt med usel design, jag har IG i att uppdatera och statistiken minskar, ett mindre problem har uppstått bara.... Digital cameran är försvunnen!!!! Alltså kan jag inte ta bilder! Ja ja det ordnar sig, i väntan på att cameran ska komma till rätta blir  det som vanligt.



För dagen får mina kära läsare nöja sig med lite bilder för Roskilde, men det är väl rätt najs det med!?








I väntan på att värmen ska sjuka lite från 30 grader så att man kan röra sig utanför partytältet.







Fem i rad: gör väntan betydligt roligare :P







Våran vakt kylling Lisbeth







Chill i campet




bye for now mrs R . Nedhagen

sammanfattning Roskilde '09

Nu är jag hemma igen efter 11 dagar away, de var de bästa dagarna i mitt liv! Jag har  sådan ångest över att vara i denna skit hålan, de känns så  fruktansvärt trevliggt att ens närmsta vänner inte bryr sig. HÄRLIGT!  De som står mej närmst har slutat svara i mobilen, hemtelefon och sms, bara gått under jorden. Jaja, ja har bättre saker för mej än att ringa runt o krusa.  Nu kommer det iaf en sammanfattning av min underbara vistelse på roskilde festivalen '09!





Fredagen den 26 åkte jag, Ida, Johan och Jazon till roskilde för att tillbringa två dagar i kö för att få en bra campingplats när området skulle öppna på söndagen. Klockan var väl närmare 03.00 när vi kom fram så vi slog upp våra campingstolar o sovsäckar för att få en timmes sömn eller två. På lördagen öppnades biljett luckorna o vi fick våra armband o gick vidare till kö nr två. Där satt vi nästan hela dagen, ja o Ida gick in till roskilde by o handlade lite käk. När vi kom tillbaka tog det inte lång tid innan grindarna till campingen öppnades en dag tidigare o cirka tvåtusen pers stormade in samtidigt. Vi hittade en plats efter ett bra tag o upptäcker att tältet har ramlat av på vägen. Slår upp våra små tält och lägger oss för att sova. På lördagen kom Ia, Stefan och Böf o sa att de hade hittat ett bättre camp så vi bosatte oss där istället. Våra grannar var stockholmare, mycket trevliga människor. På kvällen kom Böfs flickvän Camilla. Detta va ungefär vad som hände för resterande 10 dagar gick mest ut på att inte dö av värme slag då vi hade cirkus 30 grader varje dag och att arbeta upp en bättre fylla. Hur som helst var det en bättre festival om man ska använda vårt nya inneord. Vi hassa massa trevligt med våra bättre grannar o alla band jag såg var grymt bra.





de va allt för mej för dagen.... Puss hej :)

RSS 2.0