friday night....

sitter på jobbet och har faktiskt precis återhämtat mej från en helgalen onsdag  och torsdag :)

var i lund i onsdags förmiddag, sedan blev det jobb och efter det Q :) jag kan säga som så att 13:30 i torsdags eftermiddag var jag på väg hem från efterfesten :P  Sammanfattning onsdag/torsdag = FYLLE, sinnesjuk och grym ! SNÖBÖG ! UPPMÄRKSAMHETSHORA !


Som sagt, nu sitter jag på jobbet och alla barn sitter ner i soffan och är väldigt lugna :O det är inget som händer varje dag :P slutat klocka tio och då kommer mormor och morfar och hämtar mej, sen ska jag sova där inatt. Imorgon ska jag tillbringa lite tid i stallet. MYS :)

Måste oxå säga att gamla hederliga raggningsknep som att lägga en lapp med nummer i jackfickan funkar ;) La en lapp i en killes jacka i onsdags och igår fick jag ett sms :) Riktigt trevlig snubbe dessutom :)

Nej nu ska jag gå upp på övervåningen och göra lite "pappersarbete" hehe. Har märkt att det heter så ¨på det här stället när man måste ha lite andrum :P









Älskade Vän ! Vi är bra :)



 
    THE ATTENTIONWHORE

090210

God morgon.

Gårdagen var bra. Tvättade och städade, skönt :) Sen fick jag minsann kaffe besök av herr Bosce, vilket var bra för igår var en "sakna Daniel" dag. Det är skönt att ha honom att ringa till när livet är lite jobbigt :)

nu sitter jag i skolan som vanligt, dötrist! Men som tur är går vi nog inte sålänge idag, tror jag iaf. När jag kommer hem ska jag titta på Coach Carter, den verkar grymt bra :)

Märker ni oxå en sak ? Jag skriver bara en massa onödigt för att få ihop ett inlägg, stört löjligt haha. Iofs har jag aldrig påstått att min blogg handlar om något intressant :P jaja, det får väl räcka för nu :)





Ciao ciao





8/2

måndag idag och lika segt som alla andra måndagar :/


I fredags var jag hemma hos Nina på sexparty och lite hyss :P jäkligt skoj :)
på lördagen var jag hemma hos lina i finja, girlsen i klasen firade henne och karro :) sen blev det hem och vidare till Q of course :) I söndags, ja de var ju söndag, what can I say :P  Var dock och drack kaffe med Ida och träffade Emil en runda på cigg sen raka vägen hem till bingen.


Undrar lite vad som händer ikväll. Det blir väl en runda till Q för omväxlings skull :P Men innan det MÅSTE jag verkligen städa !


Nu ska jag göra lite nytta, har projektarbete och har väl inte varit jätte flitig :/







 

 

Ciao ciao ♥


sex, drugs and rock n roll!

eller ja, inga droger o inte så mycket sex heller tyvärr men en jävla massa rock n roll !



litta om helgen :)

hej hej :)


helgen har varit väldans bra måste jag säga. Skulle egentligen jobbat i fredags men hade en huvudvärk som inte var av denna värld :/ så jag låg bara hemma på soffan o glodde på tv. I lördags vart jag nere på stan, inhandlade ett par jeans sedan blev det chill på centra med vännerna o lite cider :) kvällen spenderades på en av mc klubbarna, det var barhäng där, oxå andra klubbar vart inbjudna. Lite brövel blev det men det hör ju faktiskt till och det var snabbt överstökat. Men träffade många vänner som jag inte sett på ett tag :) Efter det blev det en snabb tur till Q och sedan efterfest, så det  blev rätt sent, eller tidigt om man vill :P 06:30 la jag iallafall huvudet på kudden och somnade gott :)
I söndags var jag hemma hos Annelie och Frans. Frans var på klubben och Albin hos sin pappa så jag och Annelie åt taco och snackade lite om allt möjligt :) Sen blev det bara chill och bedtime.

Nu sitter vi i datasalen (för ovanlighetens skull) och väntar ut tiden till att vi ska sluta sen blir det matmys men flicksen på graffitti :) ikväll är det styrelsemöte på jobbet :/ booring! men efter det blir det nog kvällkaffe med Ida och Nina på Q :D


nej nu ska jag logga ut mej och gå ner och röka med Cakka och Ellen hade jag tänkt.



RSS 2.0