Bilder

Idag blir de att lägga in lite bilder på me und my friends bara så titta o njut, om då vill ;)






Ronia med världens bästa mamma! ILY





Jag och min bästaste vän Zandra. Tusan vad ja älskar henne.





Jag älskar oss!





Världens bästa Bf2b någonsin! Ever ever ever!





Ronia o Caisa







Rönia und Änia




Fulebild ;)


Och tillsist:





He is my big love! ♥




Ciao ciao <3




16/11-08

Hej o välkommen till Hässleholms kommun, det du inte vet om dej själv det vet garanterat alla andra!


Jag är inte den som tar åt mej av skitsnack o så men nu måste ja bara kräka av mej lite! Nämner aldrig några namn men om du känner dej träffad av detta inlägget så e de säkerligen DEJ ja skriver om.

Ja blir så trött o ledsen av allt skitsnack o alla rykten som går i denna stan, ja har hört säkert 712 olika saker om mej o folk i min närhet, o ALLT är bara crap! Ja bara skrattar, vänder på klacken o går but I have to admit that it fucking hurts! De svider som salt i ett sår att få höra sånt. Ja kan inte förstå varför folk inte kan vara glada för sina vänners skull. För många av dem som snackar ska föreställa just vänner.

Har ni inget vettigt att säga utan bara skitsnack så säg inget alls!




Förövrigt så har söndagen tillbringats hos pappa, de var kalas för Nadja, eller kalas o kalas vet ja inte för nästan hela fasters familj var sjuka eller jobbade så de var bara kusin Linda o fabror Tom där när ja kom vid två tiden. Senare kom fabror Klas o kusinerna Nedhagen ( Robban, Nunno och Lisa-lejon). Vi åt hamburgare o fikade o så, sen bara satt o snackade lite i största allmänhet. Klockan 5 tog ja tåget tillbaka till hlm o nu sitter ja här o har inget bättre för mej. Kanske går upp en runda till Eva sen men vi får se om mina ben orkar de, mest troligt eftersom ja trivs som fisken i vattnet hos familjen Olsson så ja går hellre upp där än sitter i en stor 5:a i min ensamhet! Mamma är här en liten runda men hos sticker strax igen så. Men nu ska ja sätta på tv:n annars kommer mina ögon bli fyrkantiga om ja sitter här längre.


Let me be your fucking pornstar baby cuz I know I´m damn sexy!


Ciao ciao <3

...

Sitter nu uppe hos Eva o pratar lite med henne, fy fan vad ja e glad att hon lyssnar. Gårdagen var ett totalt misslyckande, bara bråk hela tiden men de löser sig väl förhoppningsvis.



JAG ÄLSKAR DEJ BABE <3



Ciao ciao <3

the wind will change direction for me to some day.

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma för att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter, men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest ja har känt den flera gånger. Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om men somnat ensam, trasig, precis som vanligt. Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär och alla gånger som jag drömt att du var här. Tänk alla gånger som jag hatat min far för att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka. Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker. Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit, tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv, tänk dig en värld som rasar, tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata, tänk alla gånger som jag varit ensam, tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat, tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad. Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv, vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta.Dagar jag tänkt på det hatet som getts som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt. Tänk alla gånger som jag suttit där själv och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll. Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp. jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt. Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta för att jag brutit det jag lovat. Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid det här är ingen saga, det här är min sanning ♥


Tack mamma för att du finns där när ja mår dåligt, hade inte du funnits kvar hos mej hela tiden hade ja inte suttit här idag o de vet vi båda två. Ja älskar dej för att du är du o håller kvar mej som den jag är.


Utan Daniel Blixt hade ja inte heller varit den jag är idag. Han fick mej att komma på fötter igen när vi träffades, helt plötsligt hade ja någon att leva för o någon som älskade mej lika villkorslöst som ja älskade honom. Ja står föreveigt i skuld till honom för att han fick att börja leva igen.

Nu älskar ja min Daniel Olsson så otroligt mycket, hade de inte varit för de ovanstående människorna hade vi inte träffats o då hade ja aldrig blivit såhär lycklig! Vi har de svajigt men ja vet att vi klarar detta. De vet du oxå, du ve t ju va vi sa innan.


Ciao ciao <3


tredje november tvutusenåtta. Sis sexton år, congratz <3

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.... Lillasyster 16 år idag, herregud! Min lilla lillasyster är inte så liten längre. Congratz till henne iaf! Vi åkte o åt på Asian Corner med henne efter skolan. De va nice, gott om inte annat. Efter maten var de direkt till dansen, trodde ja skulle dansa upp all mat igen, ingen rast ingen vila.
Dansen gick hur bra som helst, i vanlig ordning :)


Hem o äta godis o se på film me mami o sis sen nana gott.



Lovely ♥





Ciao ciao <3

sunday supreme. Pappa

Papa, I know you're going to be upset
'cause I was always your little girl
but you should know by now
I'm not a baby

You always taught me right from wrong
I need your help daddy please be strong
I may be young at heart
but I know what I'm saying

The one you warned me all about
the one you said I could do without
we're in an awful mess
and I don't mean maybe
please

Papa, don't preach
I'm in trouble deep
papa, don't preach
I've been losing sleep
but I've made up my mind
I'm keeping my baby
I'm gonna keep my baby

He says that he's going to marry me
and we can raise a little family
maybe we'll be alright
it's a sacrifice

But my friends keep telling me to give it up
sayin', I'm too young, I oughta' live it up
what I need right now is some good advice
please

Papa, don't preach
I'm in trouble deep
papa, don't preach
I've been losing sleep
but I've made up my mind
I'm keeping my baby
I'm gonna keep my baby

Daddy, daddy, if you could only see
just how good he's been treating me
you'll give us your blessing right now
'cause we are in love
we are in love
so please

Papa, don't preach
I'm in trouble deep
papa, don't preach
I've been losing sleep
but I've made up my mind
I'm keeping my baby
I'm gonna keep my baby

Don't stop loving me, Daddy
I know I'm keeping my baby
don't stop loving me, Daddy
I know I'm keeping my baby



Jävlar vad ja saknar dej pappa! Ja vill att du ska vara en del av mitt liv, ja vill oxå säga som mina syskonen: Ja ska till pappa på fredag. De kan ja inte o ja e så ledsen för att ja saknar dej så... Ja vill ha de som när ja va liten, min pappa. När vi gick o matade ankorna eller spelade boll i parken. Ja tittade på dina o mammas bröllopsfoto, så mycket har ja inte gråtit i hela mitt liv, tårarna föll ner på plasten på korten o bildade små sjöar. Att man kan hata en människa så mycket att man måste flytta ifrån sin pappa, ja fattar de inte. När syskonen kommer hem o berättar vad ni har gjort i veckan så gör de ont i hela kroppen, för under samma vecka har ja bara saknat er. Halva min familj e borta. Holy crap vad ja saknar dej pappa.Vill att allt ska va som förr.


Pappa - Ja älskar dej oerhört mycket, tack för att du finns så nära! Men ändå så långt borta. ♥




Mats Göran Daniel Olsson:- Förstår du hur mycket du betyder för mej, vad de betyder att du lyssnar när ja e ledsen? Ja älskar dej så mycket hjärtat.




Ciao ciao <3

superstar saturday.

Dagen till ära har baby  packat ner lite av sina prydnads saker o städat i köket för nu går ju flyttlasset närsomhelst. Vi hade rätt mysigt tyckte ja iaf, pratade o kramades lite då o då o så. Han gick hem till sin bror o dotter o ja hem till mej, träffade syrran en stund, följde med henne till stationen o herregud säger ja bara. 13-åringar springer runt o röker o spelar fulla. Haha vad patetiskt. Efter det gick ja till Gösen en stund, somnade i soffan där. När ja vaknade gick ja till Daniel typ 10 min o sen hem o la mej.



Yesterday it was halloween but so what, I am still a rockstar!




Ciao ciao <3

Q-bar!

Tjolahopp tjolahej. Dans, dans och åter dans :) fun-liners hade halloween dans, de va mycket skoj, dansade benen av mej, woohoo! Gick dit med Blixt, trevligt.

Efter dansen blev de hem till Teengan o martina, hann komma in sen va de dax för taxi till Q-baren, trevligt. Träffade Frans-jäger, underbara människa! De blev en lång prat/kram stund me honom, de vart nice. Teengan bjöd mej på en Orgasm, de bör väl nämnas att ja menar drinken haha. Sen blev de biljard o dans med  biljardpinnen. O  mycket mer dans o partande :) De va så kul som tusan! Träffade oxå min pojkvän som ja bara sa hej till sen försvann han :/ aja. När q-bar stängde vandrade vi hem till Teengan på efterfest. På vägen hittade ja o micaela ett träd som vi tyckte att vi skulle klättra i, nåja de gick väl sådär kan man ju säga. Väl hemma hos teengan så slog ja huvudet i ljuskronan, 2 gånger! Fucking ljushuvud! Satt o pratade lite med micaela o sen vid halv fem mötte ja älsko vid pizzeria parma, äntligen bar det av hemmåt! Hem till ett iskallt sovrum o givetvis skulle Fisen öppna fönstret mera, puh. Fick vira in mej i täcket som en kåldolme o ändå frös ja, så ja satt händerna på älsk mage o oj va han tyckte de va kallt, haha där fick han för att han öppnade fönstret! Sen somnade ja skönt in i min skönhetssömn.


Tack för en trevlig kväll till både fun-liners och till Teengan, Martina, Micaela, Macke, Linnéa, Jimmy och Zippo.



I´ll fight for us my love ♥



Ciao ciao <3

RSS 2.0