meeeen !

ibland blir man bara trött på att vara den man är
ibland blir man bara trött på att man inte vet vad man letar efter
ibland blir man bara trött på att vara
bara vara liksom

hela jävla människans existens känns ibland så jävla onödig, för vad sysselsätter vi egentligen oss med? som är så JÄVLA viktigt? vad försöker alla VARA FÖR NÅGONTING?!

spela roll att försöka hjälpa någon
spela roll att alla skyller att dem mår dåligt på "hösten och mörkret"....som OM!
spela roll att lära sig någonting man ändå glömmer imorgon, eller ännu värre, spela roll att lära sig av sina misstag när man ändå gör om dem tjugo gånger till inom tre veckor? betyder det då att man inte lär sig ett skit? är man hjärndöd då?
ibland blir man bara trött på att man aldrig FÅR ge upp, man KAN aldrig ge upp -tänk så skönt det hade varit att göra det? bara för en liten minut eller något, bara lägga sig ner och ge upp allt. gammalt groll, skolarbete, "måsten" och annat jobbigt. men sen blir det jävligt jobbigt att bara "vara" i längden också....
livets mening är att gå frammåt, men ibland känner man ju inte riktigt för det heller?
att man sedan sitter och lyssnar på någon "vars mun rör sig men jag hör inte vad du säger", det måste ju betyda att man verkligen har en hjärna, men som verkligen inte vill göra eller höra det den borde.
det är ju problem att HA en hjärna också, jamenar tänk så skönt det hade varit att vara blond och heta kizzie.
och orka gnälla hela jävla tiden, på allting, och vara en gnällig-jobbig-JÄVEL-med eller utan hjärna?!!

...förövrigt är allt bra med mig om ni undrar !

jubb

sitter på jobb nu, drygt. Knappt inga barn ju :(

walk idiot walk

Seder just nu hemma hos Annelie o facebook nördar lide. vad gör alla andra ? har fått typ sju  limpor bröd av henne så de va dem ja skulle hämta men ja blev sittande här, rätt chill :P

ikväll blire nog bara lugnt tror ja men man ved ju aldrig, får se helt enkelt. Nu e de helg sen en veckas lov, NICE :)


nu e ja trött på detta så får kolla lide på barnprogramm tills Annellie duschat klart :P




ÖVER O UT !











vad händer ?!

jag är hungrig och trött (övertrött) exakt hela tiden, lide störigt måste jag säga !


Takida....

skulle kollat på Takida den 27:e i Malmö men biljetterna är slut :/ KUL !










FANJÄVLAPISS !

då vare måndag igen...

nu sitter ja i skolan och har svenska, de e mindere skoj :/ ska skriva ett pm till NP, svårt ? svar ja !

Helgen har varit helt okej, jobb i fredags och ut på eagles o nowhere i lördags :) var ute med GrAnnelie, alltid lika skoj :) så tack för en trevlig helg alla och tack Tenny för att du o ditt band är så jävla bra !

Efter skolan blir det nog hem till Annelie, får se lite va som händer.



Ha de :)



Ciao ciao

Snart helgjävel - yeah

idag är jag glad, glad för att Sverige körde över rövAlbanien igår, glad för att Veton o Bujar var så jävla kaxiga igår, glad för att dom inte är lika kaxiga idag. Jag säger bara 4-1 ! Synd bara att dom inte spela så mot Danmark ;(. jaja nog snackat om fotboll.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt k*k  arbete  om reumatism, tur att man har internet o hörlurar så man får något vettigt gjort :P

Imorgon blir det jobb 17.00 - 22.00, gött ! hem  till pappa först o hämta lite smink som han beställt till mig, han är snäll min pappa :). Resten av helgen är oplanerad, skönt. Får se vad som händer, Caisa ska bara ta de lugnt så funderar på att dra en runda till klubben, de va sjukt längesen ja va där :P men får se, bröderna jävel o Tulle är ju prospect där nu så kanske lika bra att hålla sig därifrån :P



Nej nu ska jag fortsätta kolla på tatueringar :)



until next time Ronny

hej irritation.se

idag är en dålig dag. idag är jag tjurig. jävligt tjurig, som ett litet barn.

jaja

hej hej. Här är jag och jag är trött på allt ! Jag har ont i kroppen, är ledsen  och ensam, fy fan ! Har inget positivt att skriva så ja skiter det idag vill iallafall säga Grattis till  en av mina bästa vänner Frans som fyller 28  idag, GRATTIS !





p.s 7 mån och 29 dagar till studenten vilket betyder att det  är lite mer än 7 mån och 29 dagar tills jag och Caisa flyttar till Gävle :)




puss puss

RSS 2.0