söndag..

Då sitter man här i Daniels tee och mitt täcke. Gårdagen var helt okej, var med mamma o Palle hos Henna o Malin :) väldigt trevligt, har inte träffat dem på minst två år... När vi varit där ett tag gick färden vidare till Gösen. Där var det mycket trevligt, träffade en kille vad namn Anders (även kallad Stina) som uppenbarligen har träffat mej när ja var  liten....vi pratade väldigt länge om allt möjligt.

Idag blir de bara chill heeela dagen. Nu ska ja gå till köket för Patrik har gjort kaffe :)







Ciao ciao <3

en liten instickare.

Nu får de vara slut! Ja ska röka de ciggen som e kvar i paketet sen får de vara nog. Ja pallar inte få skiten för att någon annan röker, någon annan som e helt jävla kapabel till attt säga nej o vuxen nog att bestämma själv. Men skit från omgivningen får man ändå!


"Du har dragit ner ..... i skiten" o "de e ditt fel
"





© Ronia Nedhagen™  ansvarar INTE för någon annans liv, har aldrig gjort kommer aldrig att göra!







Lång lördag :)

Tjolahopp tjolahej. Sitter hemma hos mr. P (daniel) och har nästan precis stegit upp. Åkte till ballingslöv igår till Saras bror Martin på lite fest, trevligt. ( Sorry jossan att ja inte kom till dej o sen stack till ballingslöv men de va mer eller mindre med hjälp av den så kallade övertalnings metoden som Daniel fick med mej dit. Sorry anyway). Men det var iaf trevligt, det snurrade lite i päran när vi kom hem men de va inte så farligt höhö. Tack för en trevlig kväll ni som va där :)

Innan vi åkte till ballingslöv igår var jag med Bästus på stan, trevligt. Vi gick till biblioteket o dra på trissor men vem tror ni vi hittade där om inte min pojkvän och hans smått irriterande o lite ointeligenta sambo höhö. Skämt o sido Patrik ;P. Daniel läste en bok om hur man övertalar sin partner till nästan vad som helst :S E de nu ja ska börja vara lite små rädd? hehe. Efter det gick vi till stationen o mötte Linus (bästus) brud Maja. Vi gick i lite affärer o sånt man gör i stan när man e där för att shoppa. När vi kom in på JC så skulle Linus ha jeans så han  tog ett par o gick o testade, de satt som korvaskinn så ja o Maja gick till de bordet där han tog jeansen för att hitta en större storlek. När vi inte hittade några frågade vi Mange ( killen som jobbar i jeans disken på JC) Han frågade vem jeansen va till o vi svarade i kör : LINUS. Mange började fnissa o sa att han troligtvis inte skulle ha tjej jeans, fan vad ja o Maja började garva. De va AS KUL!

Undra som flundra om gäddan är en fisk. Undra vad ja ska göra idag...hmmm. Vad hade Wonderwoman gjort?  De löser sig, ja hittar alltid något att göra.

Ha de bra alla.


Ciao ciao <3


Så skönt de va ute den dagen:D



Boxning i skolan







Jag saknar vissa tider <3

080924

Helloooooo.  Då sattt man framför burken igen o har inget bättre för sig. Jo ja tvättar o ska egentligen städa men ja ooorkar verkligen INTE! Igår hade vi pompeji dag i skolan.... alla sprang runt i lakan, ja i ett rosa såklart :) Annars har veckan gått sjukt fort, redan onsdag, var tog måndag o tisdag vägen?! Var med bästus igår, sjukt kul som vanligt :) Vi gjorde inget vettigt men de va kul ändå, så kul som bara Ronia o Linus kan ha lixom, så kul hade vi hähä. För övrigt har ja och Daniel varit tillsammans i två månader idag, inget spec. för vissa parter i vårt förhållande men de i allafall för mej :)
Daniel kommer hit en stund sen o ska hjälpa mej bära en tv och en fåtölj från tredje våningen o de klarar icke ja med min styrka, fast ja kan bli wonderwoman, men de e de ingen som vet haha. Nej mycket skämt o lite allvar men men.

Imorgon är det torsdag vilket innebär en dag närmare fredag vilket innebär att då e de helg vilket i sin tur innebär att i helgen ska ja träffa darling :)
Nu MÅSTE jag gå o städa.........puh vad jobbigt.  De ser ut som jag kastat in en handgranat på rummet.


Daniel Olsson. You might not understand it but I love you like HELL.♥


Ciao ciao <3





Min älskade:)                     ♥                       

...

Oj oj oj vad de var längsedan ja skrev... Allt o inget har hänt under tiden. Det bästa = Jag o Anja är vänner igen :D Gud vad ja har saknat den tjejen alltså. Det finns inte någon som har så roligt som vi tillsammans,allt vi gör är fullständigt utflippat. Skolan e som den e.... tyvärr.  O de finns inte mycket att göra åt. Tur att de bara e halva tiden kvar nu :)

Nu ska ja gå hem o fixa lite sen ska ja tillbaka till Daniel :) Mysigt värre.




Daniel Olsson- -Ja älskar dej!



Ciao ciao <3

Jag tror inte du förstår.

Du förstår nog inte hur mycket jag älskar dej!?            
            

                                                           DU gör mej helt varm i kroppen, jag får fjärilar i magen när jag ser dej och hjärtat gör en volt när du ringer....Men förstår du egentligen??


             JAG ÄR FÖRVIRRAD :S



Ciao ciao <3

RSS 2.0