Daytrip with mom.

Nu har ja inte srivit på några dagar så nu e de dags igen.  Har varit nere i trelleborg med mamma hos mina älskade grönbyare. Skit kul va de verkligen, på måndagen när vi kom ner så grillade vi o drack vin o annat gott, när klockan var typ två eller något på natten gick vi in o sjöng singstar, mycket trevligt. Ja ringde oxå D, han säger att ja svamlade men de tror ja inte på haha. När vi sjungit några timmar gick  ja o Zandra o la oss för att orka upp till  stranden dagen efter. På morgonen blev vi brutalt väckta av Lizette som kom in o skrek "kukiliku dags att vakna", vi steg motvilligt upp o käkade frukost sedan bar det av till havet :). När ja o Z skulle bada så gick de inte så bra, där va stenar så Z höll i mej för ja har så satans dålig balans. Vi ramlade ett par gånger o till slut garvade vi så mycket att de va omöjligt att hålla balansen. Z satt sina fötter där ja skulle sätta mina så ja trampade på en stor sten som va full med sjögräs så ja skrek "ööe, där är en stor o hårig" när ja skrekit de började vi få publik, de va en hel vetenskap att bada lite så vi vände o gick o la oss på stranden igen. När vi legat där en stund gick vi en runda på stranden för att se på pojkar i shorts men alla va ju över 30 :/. Vi åkte in till anderslöv o köpte pizza sen, de va inte god pizzer kan ja säga. Efter det körde vi vidare för att säga hej till Rabban o Carina, stannade där en stund o sedan vidare till eslöv o dricka kaffe hos Rockan. Efter det bar de äntligen hem. Borta bra, men som sagt, hemma bäst. Åkte raka vägen hem till D. Saknade honom i trellehåla. Sen bara chill, de e rätt gutt de me.

Idag e de väldans fint väder o ja vill bara iväg o sola o bada, får se vad som händer.

Tack för dessa dagarna fam. Weiland.  Zandra, ja älskar oss!!!

Ciao ciao <3


:/

Brustet hjärta kan drabba alla.
Det går inte att hindra men det går att lindra.
Tänk efter innan du säger eller gör något.
För det du tycker är bra kan vara ett steg bakom ljuset för andra.


It´s a beautiful day.

Varit hos mormor och morfar idag, nice. Skulle rida men hästen min är ju inte klok så ja fick mest ont. Efter att longerat honom en timme och spelat fotboll med honom i tre kvart trodde ja han hade busat av sig men ack så fel man kan ha då. Upp på hästen och ner lika snabbt igen :(. De gick bra sen dock, då hade vi riktigt mysigt, fast de krävde ju en,två och tre utskällningar och ett hot att skicka honom till Scan om han inte skötte sig. När vi kom hem efter vår lilla tur så duschade ja O Gudde i vattenslangen, riktigt kallt va de, men kul. Min häst tror han är en katt, när ja sprutade vatten mot honom försökte han lapa det i sig precis som en katt gör. Efter det solade jag i flera timmar på studsmattan och åt körsbär, mums ;). När jag ätit mej proppmätt på det så var middagen klar, så det var bara att fortsätta äta. Mat e gott :D.Sedan körde mormor mej till stationen och hemmåt bar det. Väl hemma, duschade ja och lite så sen stack jag till D.O nu sitter ja här o har inget bättre för mej. Ska nog gå o se filmen, fast Stallone e me i den o ja gillar inte honom.



D, ja tycker verkligen om dej, hoppas du vet det.    (L)  ?



Ciao ciao <3


It´s hard. Don´t you understand?!

I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and jus' let 'em out

I'm not afraid to cry
Ev'ry once
In a while
Even though
Goin' on
With you gone
Still upsets me

There are days
Ev'ry now
And again
I pretend
I'm okay
But that's not what gets me

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
Never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do

It's hard to deal with the pain of losing you ev'rywhere I go
But I'm doin' it
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone

Still harder
Getting up
Getting dressed
Living with
This regret
But I know
If I could do it over

I would trade
Give away
All the words
That I saved
In my heart
That I left unspoken

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
Never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin'... to do, ohhhh
Ohhhh yeah

I'm not afraid to cry
Ev'ry once
In a while
Even though
Goin' on
With you gone
Still upsets me

There are days
Ev'ry now
And again
I pretend
I'm okay
But that's not what gets me

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
Never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do

What hurts the most
Is being so close
And having so much to say
And watching you walk away
Never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do




Ja saknar dej så det gör ont varje dag,  ja jämför D med dej o det är inte rättvist mot honom. Ja saknar dej men livet är så fucking underbart utan dej. Hur fan går de ihop?! Jag blir fullkomligt störd i huvudet av alla låtar som spelas, alla bilder ja ser och framför allt alla foton på oss, allt är minnen, minnen ja aldrig vill ska raderas men ja vill inte ha dem nu. Kanske sen när ja e äldre o har skaffat familj o grejer. Men inte nu! Låt mej leva mitt liv utan att ja ska bli gråtfärdig så fort ja ska dansa Get on the bus, eller käka på torino, bara en sådan sak som att ja inte kan äta där, varför? Jo för att vi har minnen därifrån oxå, roliga, tråkiga o underbara minnen. Har du raderat mej från ditt liv? Det känns som om ja måste veta. Det blir nog lättare då tror ja, hoppas ja iallafall. De e underbart att vara med D, ja tycker verkligen om honom, men de e aldrig samma sak som att va me dej, Ja vill inte att de ska vara samma sak, han e en annan person och förtjänarr verkligen en plats i mitt liv, men ja e så trött på att jämföra alla ja träffar med dej! Du kommer aldrig raderas ur mitt minne, du kommer alltid vara en del av mitt liv och alltid ha en plats i mitt hjärta, men för stunden är du helt glömd. Du är alltid min första riktiga kärlek men ja går vidare NU!


Ciao ciao <3

Stranden kallar :D

Solen skiner, inte ett moln på hela himmelen och ja mår GREAT :D. Antagligen blir det att åka till Åhus idag med D♥ & P•, väldans trevligt tycker jag. Solbrännan måste bättras på o de e på tiden innan sommaren tar slut. Låg o solade igår på tomten men inte så länge för mina grannar e lite udda så ja ville inte gärna flasha mej för dem + att de började bli kallt framåt sextiden. De bästa av allt är att få springa runt i bikini, för e de något ja e nöjd med så e de min bikini kropp. Alla borde vara nöjda med sina kroppar för de e så underbart att känna sig snyggast på stranden, att boosta mitt ego är ja väldigt bra på o tacka Gud för de för de e inte så kul att gå o ha dålig självkänsla. O till alla som har det, ha INTE det, becuse you look great.





Kommit hem nu. Fan vad nice de varit idag, bara chillat. Nu städar ja som satan för att slippa imorgon.
 
I feel so great. It´s like I´m sky high.



Ciao ciao <3

tjugotredjejulitvåtusenåtta.

Jag har gått runt och tjatat verkligen aslänge  på att ja vill bli blond, igår fick ja äntligen tummarna loss att gå o köpa färg, min syster skulle färga det och ja skulle bygga naglar o lite så på henne i gengäld. Vi hade skit kul, vi fick inte sitta inne för mamma eftersom vi bara kladdar ner så vi satt ute, fan va kallt de va att sitta där i bh, shorts och handduk. När vi suttit där i fem minuter så började vi få publik, ja bara undrar vad är de som e så kul med att någon färgar håret!? Iallafall vi hade köpt 3 burkar färg, vi använde två av dom för sen fick Ingrid lite spel o sa att de va bättre om jag går till min frisör, så ja får väl göra det för ja kan säga att ja blev inte ens lite blond i hårbotten :/
Ja som verkligen ville bli blond.

För övrigt inte så mycket nytt, åt prinsess tårta igår :D. Och mamma idiot förklarade mej o min syster för att vi skulle gå ner o sola, för de hade ju faktiskt varit sol ute hela dagen. Det märktes att vi inte hade träffats på typ två veckor, ja o min syster, för vi låg på köksgolvet o bara skrattade så mamma fick gå till grannen för hon orkade inte med oss, när vi hade lugnat ner oss lite så kom Daniel en runda, o sa att ja aldrig skulle bli blond, fan måste alla vara så negativa?! Iallafall så följde ja med honom hem, på vägen hem skulle vi köpa cigg så vi skulle till hemmakväll men där var stängt så vi fick gå till statoil o det är andra sidan  stan o på helt andra hållet än va de e till Daniel, på vägen fick jag givetvis skoskav av de förbannade flip-flopsen så ja gick barfota. När vi kom hem så spola ja upp ett bad o fan va skönt det var, har verkligen saknat det med badkar sedan vi flyttade. Efter ja badat så gick ja in o la mej o skulle se en film men ja somnade i vanlig ordning. Ja får börja titta på filmerna innan klockan e 3 på natten så kanske ja inte somnar ;).


Imorgon kanske det blir att åka till havet med Daniel o Patrik :D. Hoppas de blir varmt!!!


Ciao ciao <3




Härliga tisdags kväll!

Denna dagen har bara varit helt underbar! Vaknade i tid (!) idag, kom hem o min syster var helt jävla flummig i vanlig ordning så ja blev ju smittad direkt. Efter någon timme körde mamma på kusinträff så ja o syskonen e hemma utan mamma o konstigt nog har vi inte slagit ihjäl varandra, ännu iallfall. Ja o syrran bestämmde att vi skulle gå en runda så vi gick upp till Daniel och sa hej, mkt trevligt. På väg hem gick vi inom hemmakväll men de stället har ju inga bra filmer :/, så vi får nöja oss med internet ikväll, men de e rätt okey de oxå. Skulle bygga naglar på sis men hennes naglar e så jävla små att ja gav upp eftersom ja fick fila varje nagel 10 minuter för att de skulle passa. Nu bara sitter vi här, inne på fjärde timmen o de börjar faktiskt bli rätt drygt.

Ja funderar på om man ska ut o springa eller om man ska slöa framför teven?! De e rätt skönt att springa men vem fan orkar de, inte jag iallafall men sen känner man så satans flottig om man bara slänger sig i soffan o äter typ nachos (?) eller så. Nej de får bli att vara hemma ikväll,  ja kan vara nyttig en annan dag.

Ha de bra alla glada bloggare


Ciao ciao <3

Välkommen till min nya blogg!

Detta är min första blogg :D

Jag kan börja med att rappotera att detta har varit den första lugna helgen sedan det tog slut mellan mej och Blixt. Denna helgen har jag bara rört mej mellan Daniels säng, balkongen  och en snabb runda inom pizzerian. Denna helgen tror jag att jag sett början på 1700 filmer men somnat efter tio minuter. Mycket mer finns det inte att skriva.

Jag har en fråga. Var fan har sommarvädret gömmt sig? Allt regn o åska o sånt gör mej galen, o de bättrar ju inte på brännan direkt. Det är tur att det finns solarium om det ska fortsätta såhär. Nu är frågan vad man ska göra idag?!Alla filmer är sedda, orkar inte äta pizza tredje dagen i rad och Malle ska jobba. Så det fårbli ännu en dag i sängen antar jag :/

Har inte såmycket att skriva idag, men snart förhoppningsvis :D



Ciao ciao <3


RSS 2.0