gott nytt år !

nu sitter jag o erica hemma hos martin, har hunnit med frukostmys städnig och förmiddagsfika :) nu har jag hårfärg i hela huvudet.  nyår firas hemma hos emma sen får vi se vad som  händer.

Ville bara önska alla ett gott nytt år o en förhoppningsvis god start på 2010 :)



ÖVER O UT






sista måndagen detta året....

sitter på jobbet o funderar lite. Tiden går fort, vad ska man egentligen göra med sitt liv o hur  i hela friden ska man hinna med allt ? Antagligen en fråga jag får ta itu med senare :/



men nu stormar det in barn på jobbet så nu måste jag kila.



ha de
 
puss !

juldagen

god fortsättning alla :D

 

 


22/12-09

helgen har varit toppen :) I fredags vart det skolavslutning, efter den stack jag o Nicolina till malmö o in på Entré o handlade julklappar, det var väldans mysigt :) hittade julklappar till både mamma, syrran o pappa :) När vi kom hem stack jag nästan direkt till Idaaaaa, beställde en pizza o en snabb titt i speglen sen gick vi upp till Emma. Ida, Emma, Erica o Linda drack, jag var nykter o städad :) duktiga jag. Vi satt uppe hos emma några timmar o spelade jag har aldrig o sen när dom gick till qbar gick jag hem o la mej :)

 På  lördagen vaknade  jag 17.30 så de blev in i duschen sen till Emma o festa :) mycket trevligt fölk uppe hos henne :) stack till qbar, had the time of my life :) sen hem o sova.

söndagen tillbringade på qbar med yatzy i bakis hörnan som vi numera har okuperat :) vid 00.00 stack jag, Ida, Erica o Emma till djupadal o åkte pulka (tvättpåse) de va sååå skoj :) vilken bra avslutning på en toppen helg :)


Måndagen tillbringades med emma o linda, vi kollade på skräckfilm o väntade på att erica skulle komma hem från jobbet :) Apläskig film måste ja säga, alla skrek o ja o linda höll varandra så hårt i händerna att vi fick världens handsvett :P När erica kom hem gick vi ner till Zippert o åt vaniljbullar :)


 Nu sitter jag på jobbet o chillar :) här e 2 barn + jag o Rebecca så de e lugna gatan :)


men nu ska jag gå o göra mej två toast o ta mig en cola :P



ÖVER O UT !






fritan

sitter på jobb nu, dötrist =/ ska jobba idag eftersom johan ska på julbord men han har inte åkt än så ja mest slöar :P

har ringt till Helges i Gävle idag :) dom lät positiva så hoppas det blir positivt med :)


jaja, nu har ja skrivit ett par rader här så nu ska ja gå ner o ta mej en cola o kolla på när minutvisaren på klockan i köket :p



skriiver kanske en runda innan ja stänger.


HEJDÅ !

hej&hejdå

har precis slutat, de enda vi skulle göra  på religionen var att utvärdera kursen o läsa kursmålen så vi hade förstått, men jag säger som Bubblan ; här finns inga kursmål för IG så ja har nog inte lärt mej något :P
men jag ska sitta kvar i skolan o datanörda en stund till eftersom vi fortfarende inte har någon fungerande dator hemma =/



Det är skolavslutning på fredag , GÖTT !  Jag behöver verkligen lov nu, känner att ja är väldigt nära ett nervsammanbrott annars :S. På lovet ska jag bara tänka på mej själv o göra sånt som jag blir glad av :)
Sen har jag ju starka funderingar på att sluta röka men jag vill inte göra det till ett nyårslöfte för nyårslöfte känns som något man säger bara för att !


HOPPAS NÅGON ELLER NÅGOT VILL GÖRA MEJ MOTIVERAD ATT SLUTA !




nu ska jag gå hem o leta upp lite foto för ja har en grej på gång :P


SO LONG SUCKERS !




du gör mej glad Annelie, du e BRA :)


sista måndagen denna vecka :P

sitter i datasalen på bf nu, har haft lunch. Nu har vi religion sen slutar jag :)

efter skolan blir jobb 15-19 :) gött att ha något att göra faktiskt :)



helgen har varit helt okej. men har kommit fram till att jag ska ta körkort o börja vara fylletaxi, man har nog inte lika mycket ångest dan efter då  :S






villbörjaompånyttmedmittliv !

lunch

sitter i bibblan nu, har precis haft lunch. För en gångsskull gick maten att käka idag, fast de va kanske för att jag var hungrig som ett djur ?!



har haft BF lektion, vi tittar på filmen I am Sam, en riktig bölfilm måste jag säga, men hur kul är det att böla i skolan då :P har slutet kvar så ska kolla på det när lunchrasten är slut.


hoppas att det tar några timmar att städa på fritan idag, har ju timlön :P Sen imorgon är det fredag o då blir det jobb 1700-2200 sen blir de hem o kolla på  en film, ska fråga frans om jag får låna Besatt av honom, riktigt jävla bra film de där :)


nej nu ska jag ringa pappa o säga att ja inte kan gå på syrrans julgrej ikväll för att ja ska jobba.


över o ut !

10/12 2oo9

torsdag idag. idag ska jag o Rebecca städa fritidsgården, gött för då trillar de in flis på mitt konto :)


jag är trött, o jag är verkligen trött på det mesta, bara en massa tjaffs hemma hela tiden. Syrran går på kryckor o klagar på de, Jack e bara 15 o grumpy som en gammal gubbe, o har värre PMS än jag hade på tiden då jag hade mens ! Adde, ja han e ju Adde, då e allting jobbigt hela tiden ! O ja, lilla söta jag, jag e bara ovetande om vad jag vill o vad ja känner för att göra med mitt liv. Lyckligt ovetande kanske ?!



nu ska jag gå ut o röka o komma överräns med mej själv om när jag ska ta tag i mitt liv o sluta röka !



över o ut !





some say money is bad for the soul, bad for the rock, bad for the roll !

tisdag, slutar vid lunch, gött !



jag är verkligen astrött nu, somnade vid fyra :s


 o nu pallar ja inte sitta här mer så får väl skriva på lunchen


lööööv

ja e glad !

sometimes...

det där med ensamhet, ja förstår inte riktigt de. Eller jo, ja vet ju hur det känns när man känner sig ensamast i hela världen, men inte hur man kan känna sig ensam o nästan tycka synd om sig själv när man har hur många som helst i sin närhet som älskar o bryr sig om en !? Det är ganska svårt för mig att förstå faktiskt.


O det sårar, ja jävlar vad det sårar när man gör allt för en person o ändå får höra att den känner sig ensam :(





...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/627286/ronia?claim=csvg5kvjned">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0