Lång lördag :)

Tjolahopp tjolahej. Sitter hemma hos mr. P (daniel) och har nästan precis stegit upp. Åkte till ballingslöv igår till Saras bror Martin på lite fest, trevligt. ( Sorry jossan att ja inte kom till dej o sen stack till ballingslöv men de va mer eller mindre med hjälp av den så kallade övertalnings metoden som Daniel fick med mej dit. Sorry anyway). Men det var iaf trevligt, det snurrade lite i päran när vi kom hem men de va inte så farligt höhö. Tack för en trevlig kväll ni som va där :)

Innan vi åkte till ballingslöv igår var jag med Bästus på stan, trevligt. Vi gick till biblioteket o dra på trissor men vem tror ni vi hittade där om inte min pojkvän och hans smått irriterande o lite ointeligenta sambo höhö. Skämt o sido Patrik ;P. Daniel läste en bok om hur man övertalar sin partner till nästan vad som helst :S E de nu ja ska börja vara lite små rädd? hehe. Efter det gick vi till stationen o mötte Linus (bästus) brud Maja. Vi gick i lite affärer o sånt man gör i stan när man e där för att shoppa. När vi kom in på JC så skulle Linus ha jeans så han  tog ett par o gick o testade, de satt som korvaskinn så ja o Maja gick till de bordet där han tog jeansen för att hitta en större storlek. När vi inte hittade några frågade vi Mange ( killen som jobbar i jeans disken på JC) Han frågade vem jeansen va till o vi svarade i kör : LINUS. Mange började fnissa o sa att han troligtvis inte skulle ha tjej jeans, fan vad ja o Maja började garva. De va AS KUL!

Undra som flundra om gäddan är en fisk. Undra vad ja ska göra idag...hmmm. Vad hade Wonderwoman gjort?  De löser sig, ja hittar alltid något att göra.

Ha de bra alla.


Ciao ciao <3


Så skönt de va ute den dagen:D



Boxning i skolan







Jag saknar vissa tider <3

Kommentera mera <3

Kommentera mera här^^:

Av?:
Kom ihåg?

E-mail :): (visas bara för mej ;))

skriv din bloggadress ;):

Din åsikt här^^:

Trackback
RSS 2.0