falsk falsk falsk FALSK

FanfanfanfanHelvete!!!!!!!!!!


nu har ja svurit av mej lite...så nu kan ja skriva i lugn o ro...


Jag hoppas att alla i din närhet förstår hur jävla falsk o patetisk du e! Om de inte fattar nu så hoppas de fattar väldigt snart för om ett tag e de försent. Då kan du ju försöka rädda dej från dej själv för du kommer aldrig kunna rätta till dina misstag eller släta över dina förbannade lögner. Det ända du sysslar med i ditt liv är att hugga folk i ryggen.... folk som tro det eller ej tyckte om dej eller till och med älskade dej en gång i tiden, men det gick över ganska snabbt när man förstod vad du var för någon. Nu gör man bara allt för att slippa ha med dej att göra eftersom det ställer bara till problem att ha med dej i sitt liv på ett eller annat sätt. Du har gjort så mot mej o fler tal människor o du kommer göra det mot din nya oxå... Hoppas inte hon är så "blind" som vi andra har varit.




Tänk på personen du älskar mest i hela världen... eller iallafall borde göra, de värsta sveket är mot henne. Ja vet om att hon har ett jättefint liv utan dej men ja förstår inte hur du kan göra så mot henne. Hon klarar sig bara bra för hon har sin fantastiska mamma som gör allt för henne men hallå vakna!!!



Ja skriver inte detta av svartsjuka så ingen behöver tro att ja saknar dej o vill ha tillbaka dej o sånt tjafs. Men ja vill inte att folk ska göra samma misstag som ja m.fl o slösa sin tid på dej..... O det här med att ja inte lämnar ut någon i bloggen, de skiter ja i nu! För det var du  som började spela oschysst, inte jag!







Så Daniel Olsson.... Ta tag i ditt liv förhelvete!


Ja/vi klarar oss fin fint utan dig, ja skriver detta som sagt för att inte fler ska lägga ner sin tid på dej. Ja menar den nya bruden... hur lång tid tar det innan du kallar henne hora o börja vara otrogen mot henne?! Det är bara en tids fråga...




KLART SLUT









Ciao ciao <3


Kommentera mera <3
Postat av: *sandie o englis*

Yeah, that's it!

2009-02-17 @ 13:42:53
URL: http://ahlerupsbabe.blogg.se/

Kommentera mera här^^:

Av?:
Kom ihåg?

E-mail :): (visas bara för mej ;))

skriv din bloggadress ;):

Din åsikt här^^:

Trackback
RSS 2.0