lyckliga gatan du finns inte mer.

Förberedning; Hemma hos Frans med film o öl. Lite smått deprimerad för att det snöar ute. Nicklas tillkom lite senare med kebab, pizza sallad o mintu. Vi intog alkoholen och tittade på tv/dumma klipp på datorn. Hade allmänt trevligt. trevligare för ju längre kvällen gick vilket är förståligt. Hade en lite jobbig stund för att idioten till ex är sjuk i huvudet men det gick över efter en kram från Frans o ännu en shot. Ringer taxi, qbar väntar givetvis. Kryss i taket, vi var ute innan taxin hade kommit, de har garanterat aldrig hänt förr.








Resultat; Anlände till qbar o trion va givetvis snyggast på stället ;) Drack en varsin öl med Loui :) Taxi hem. Äckliga apor som frågar om ja ska ha skjuts, nej min själ de ska ja inte! Min mamma har sagt att ja inte får med främmande negrar. Sängen var väldigt skön att komma hem till.








Slutgiltigt resultat; Mamma väcker mej 06:45, ska upp o röntga foten på sjukhuset. Bönar o ber om att få sova 10 min till men sådan tur hade man ikke. Masar mej upp o tvingar i mej en macka o in i duschen. Så gott som somnar i stående ställning med rycks från min siesta när varmvattnet blir is kallt. Klär på mej o går ut i bilen. Kör till röntgen o mamma säger att hon måste till maxi efter sjukan. Åhhhhhhhhhhh nej! Kommer upp i väntrummet o blir inkallad. Därinne finns en säng och en konstig apparat. Ja fick lägga mej o va på väg att somna. Försökte att inte se så borta ut men de va svårt. Klar. Åker till maxi o inne i affären kommer mamma på att hon ska ha en vagn. Jaha, då va de bara för mej att vända på klacken o hasa mej ut o ta en vagn. Den här förbannade vagnen ragglar o bullrar mest i hela universum. Ja måste köra den. Packar, kör hem. Packar in varorna, ställer shampoot i kylen, tvingas ta ut det igen. Bubbelt jobb. Somnar på köksgolvet, vaknar o har dessutom ont i ryggen nu. Som om inte huvudvärk o illamående räckte. Förflyttar mej till köksoffan. Sitter nu här o kämpar med en fralla som ja försökt få i mej i en kvart nu.










Allt som allt; Trevlig kväll men helvetesdagen efter kunde ja varit utan. DET ÄR SYND OM MEJ IDAG! Och ja e dessutom blek som en paptallrik; hilfe bitte!




Nu ska ja kämpa vidare. Klart slut!

Kommentera mera <3

Kommentera mera här^^:

Av?:
Kom ihåg?

E-mail :): (visas bara för mej ;))

skriv din bloggadress ;):

Din åsikt här^^:

Trackback
RSS 2.0